Wat is Sturing op Maat VOF

Sturing op Maat VOF is een bedrijf dat is ontstaan uit de liefde voor onze hobby in combinatie met passie voor techniek, voornamelijk op het gebied van elektro, mechanica en domotica (sturen op afstand). De basis van het bedrijf wordt gevormd door Freek en Joran Slomp, vader en zoon, zeer gepassioneerd en gaan geen uitdaging uit de weg.  De afwezigheid tijdens de vakanties en de zorg voor de koi’s was lastig te combineren. Dit moest anders. Het begon met een automatische schakelklok. Dit is inmiddels, in ruim zes jaar, doorgegroeid naar een volledig vijvermanagement systeem. Voor deze sturing hebben wij een eigen moederbord ontwikkeld. Door de modulaire opbouw kan deze makkelijk worden uitgebreid. De sturing is tevens voorzien van een noodvoeding. Deze zorgt er voor dat bij netspanningsuitval de sturing blijft draaien. Indien de internetverbinding (router) in takt blijft wordt er een melding verstuurd. Indien nodig kunnen wij er voor zorgen dat uw router optioneel voorzien wordt van een noodstroom voorziening. De SOM-Control is voorzien van een netwerkaansluiting. Hierdoor kunt u thuis via uw lokaal netwerk de sturing bedienen en uw vijver monitoren. Ook is het mogelijk deze verbinding via het internet te laten lopen. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we er voor gekozen dit uitsluitend via onze eigen beveiligde SSL verbinding (optioneel) te laten lopen. Hiermee wordt voorkomen dat uw systeem ten prooi valt aan hackers en andere ongenode gasten.

De producten van Sturing op maat staan bekend om degelijkheid, gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid. SOMcontrol heeft een gebruiksvriendelijke bediening waarbij wij uitsluitend kwaliteitsonderdelen gebruiken. Dit vertrouwen is ook terug te vinden in onze garantie van 2 jaar op alle onderdelen.

Service 

Als gepassioneerd koi liefhebber weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat alle onderdelen in de vijver hun werk doen. Mocht het toch onverhoopt een keer fout gaan, kunt u 7 dagen per week een beroep doen op onze service.

Behalve telefonisch, zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp en de mail. Bijna alle problemen kunnen we op afstand oplossen. Mocht dit niet lukken dan komen wij graag naar u toe of sturen wij u indien nodig een noodsturing die de basis functies van de sturing overneemt. Wij laten dan de kast bij u ophalen voor reparatie. Na de reparatie sturen wij de kast terug. U sluit deze weer aan, wij helpen met opstarten  en wij laten dan de noodsturing weer ophalen. Om de reparatieperiode zo kort mogelijk te houden, hebben we vrijwel alle onderdelen op voorraad. Deze kunnen vaak dezelfde dag nog verstuurd worden. 

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar onze website. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via mail, WhatsApp of telefoon.

 De SOM-Control is een sturing die zich niet beperkt tot uw filter. Het is een management systeem voor uw hele vijver. Het systeem bestaat uit een basis die naar uw eigen wensen kan worden ingericht en/of uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om het bedienen van andere zaken zoals tuinverlichting, tuinsproeiers en verwarming er op te koppelen. Het systeem is vrijwel onbeperkt uit te breiden.  Standaard is de sturing voorzien van een ethernet aansluiting. Dit is uit te bereiden met een verbinding via internet. Of u nu in Nederland bent of ergens anders ter wereld, via onze eigen beveiligde SSL internet verbinding is uw vijver altijd bereikbaar met de telefoon, tablet, laptop of computer. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.